Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Un equip de la UCT participa a la gimcana urbana dels BCN Salut Games 2019 per Ciutat Vella

 In Activitats

Sis membres de la Unitat de Control del Tabac van representar l’IDIBELL el passat dissabte 6 d’abril a la gimcana urbana dels BCN Salut Games 2019 per Ciutat Vella.

Els BCN Salut Games s贸n una olimp铆ada oberta als centres de recerca i hospitals del nostre pa铆s, que 茅s un punt de trobada amb persones d鈥檃ltres laboratoris i administracions, i una ocasi贸 per fomentar la conviv猫ncia entre tots nosaltres.

L’activitat consistia en superar 5 proves f铆siques, d’habilitat i d’enginy distribu茂des pel centre de la ciutat Comtal per貌 sobretot en passar una bona estona per una causa solidaria tot fent activitat f铆sica.

L’equip de la Unitat «Els atrapafums» no nom茅s s’ho van passar d’all贸 m茅s b茅 sino que, a m茅s, van demostrar ser un molt bon equip doncs van quedar 4ts d’un total de 40 equips.

Els diners recaptats per l’IDIBELL es destinaran a la Fundaci贸 de La Marat贸 de TV3 2019 que aquest any recapta fons per les malalties minorit脿ries.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search