Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Un equip de la UCT participa a la gimcana urbana dels BCN Salut Games 2019 per Ciutat Vella

 In Activitats

Sis membres de la Unitat de Control del Tabac van representar l’IDIBELL el passat dissabte 6 d’abril a la gimcana urbana dels BCN Salut Games 2019 per Ciutat Vella.

Els BCN Salut Games són una olimpíada oberta als centres de recerca i hospitals del nostre país, que és un punt de trobada amb persones d’altres laboratoris i administracions, i una ocasió per fomentar la convivència entre tots nosaltres.

L’activitat consistia en superar 5 proves físiques, d’habilitat i d’enginy distribuïdes pel centre de la ciutat Comtal però sobretot en passar una bona estona per una causa solidaria tot fent activitat física.

L’equip de la Unitat «Els atrapafums» no només s’ho van passar d’alló més bé sino que, a més, van demostrar ser un molt bon equip doncs van quedar 4ts d’un total de 40 equips.

Els diners recaptats per l’IDIBELL es destinaran a la Fundació de La Marató de TV3 2019 que aquest any recapta fons per les malalties minoritàries.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search