Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

El control del tabac 茅s un dels temes prioritaris del Pla de Salut de Catalunya i diversos plans directors (oncologia i malalties respirat貌ries) i per aix貌 volem que els projectes desenvolupats a la Unitat de Control del Tabac (UCT) de l’Institut Catal脿 d’Oncologia (ICO) tinguin impacte per a la prevenci贸 i el control del tabaquisme tant en el nostre entorn immediat 聽com en l鈥櫭爉bit nacional i internacional.

Actualment, la UCT mant茅 col路laboracions estables amb institucions i organismes nacionals i internacionals, incloent l’Organitzaci贸 Mundial de la Salut, que ha designat la UCT-ICO com a Centre Col路laborador de l’OMS per al Control del Tabac.

Origen

L’origen de la UCT聽茅s el Grup de Recerca en Tabaquisme del Dr. Esteve Fern谩ndez constitu茂t l’any 2000 en el s铆 del Programa de Prevenci贸 i Control del C脿ncer (PPCC) de l’ICO. El Grup desenvolupava l铆nies de recerca sobre tabaquisme amb projectes liderats des de l’ICO i tamb茅 en col路laboraci贸 amb altres institucions,聽com les Ag猫ncies de Salut P煤blica de Barcelona i de Catalunya, l’Institut de Recerca Mario Negri (Mil脿), el Global Tobacco Control Institute de la Universitat Johns Hopkins (Baltimore), el Center for Tobacco Control Research and Education de la University of California San Francisco,聽la European Network for Smoking Prevention (ENSP) i la International Agency for Research on Cancer. L’activitat va cr茅ixer, amb participaci贸 en projectes de recerca europeus, la coordinaci贸 de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum (XCHsF),聽amb un notable increment de les persones implicades i de la productivitat tant en l’脿mbit de la recerca com les intervencions.

El grup est脿 acreditat per l’AGAUR de la Generalitat de Catalunya聽com a Grup de Recerca Consolidat (Grup de recerca en epidemiologia del tabaquisme, 2014SGR999) i participa en la Red Tem脿tica d’Investigaci贸 Cooperativa del C脿ncer (Grup de prevenci贸 i control del c脿ncer,聽RTICC RD12/0036/0053).

Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search