Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Jornada de prevenció i conscienciació a la platja d’El Prat de Llobregat sobre els riscos d’una exposició excessiva al sol

 In Activitats, Last

Prevenció i conscienciació a la platja d’El Prat de Llobregat sobre els riscos derivats d’una exposició excessiva al sol. Estil de vida saludable: el sol un plaer amb precaució.

En el marc del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell (13 de juny), la Regidoria de Salut de l’Ajuntament del Prat ha convidat l’Institut Català d’Oncologia a participar als tallers familiars de prevenció solar organitzats a la platja d’aquesta població el diumenge 30 de juny. Aquesta activitat ha estat realitzada juntament amb professionals del CAP Ramona Via i el servei de salvament i socorrisme de Proactiva per tal de sensibilitzar la població de la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç d’aquesta malaltia.

El sol és una bona font de salut, però cal gaudir-lo amb precaució. Més del 80% dels casos es podrien prevenir si s’evitessin l’exposició intensa al sol i les cremades solars, especialment durant la infància i l’adolescència

En aquest sentit, la població ha tingut l’oportunitat de revisar taques i pigues a la pell i rebre assessorament sobre aquells factors de risc més importants del càncer de pell i pautes per a la autoexploració. Addicionalment, s’han realitzat tallers educatius per a les famílies per tal de difondre les mesures essencials de protecció solar que cal adoptar ja des de la infantesa. El conte del “Teo a la platja”, el tríptic “Mesures de protecció solar. Si aprenc a tenir cura de la meva salut, em servirà per a tota la vida” i els dibuixos i il·lustracions que els infants han pintat han estat unes bones eines educatives per transmetre els missatges de prevenció i passar-ho bé.

Mercè Margalef

Gestora de projectes

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search