Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

DiR Xperience 2019, Masterclass de Zumba, Aeròbic, Ioga i promoció d’hàbits i conductes saludables

 In Activitats

El passat 1 de juny, Clubs DiR van organitzar la DiR Xperience 2019, jornada matinal d’activitats físiques a l’aire lliure que va tenir lloc al Moll de la Fusta, en el Port Vell de Barcelona amb la missió d’apropar l’esport i els hàbits de vida saludable a tota la població.

En aquesta ocasió, la DiR Xperience va tenir caràcter solidari per tal de donar suport a la lluita contra el càncer, amb el suport i participació de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), l’AECC. Catalunya contra el Càncer i l’Institut Català d’Oncologia (ICO), aquest últim en el marc d’un conveni de col·laboració.

L’ICO va participar amb la instal·lació d’una carpa informativa sobre la prevenció del càncer i la promoció d’hàbits i conductes saludables recollides en El Codi Europeu contra el Càncer, material, entre d’altres, que es va lliurar a tots els participants. S’oferia recomanacions per a fumadors fent èmfasi en els principals beneficis de deixar de fumar a curt, mig i llarg termini, i es realitzaven cooximetries i espirometries a fumadors i s’oferia, també, ajuda per a deixar de fumar.

Un matí primaveral amb activitat festiva, dinàmica i solidària.
Com sempre, contents de participar-hi!

Mercè Margalef

Gestora de projectes

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search