Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

DiR Xperience 2019, Masterclass de Zumba, Aer貌bic, Ioga i promoci贸 d’h脿bits i conductes saludables

 In Activitats

El passat 1 de juny, Clubs DiR van organitzar la DiR Xperience 2019, jornada matinal d鈥檃ctivitats f铆siques a l鈥檃ire lliure que va tenir lloc al Moll de la Fusta, en el Port Vell de Barcelona amb la missi贸 d鈥檃propar l鈥檈sport i els h脿bits de vida saludable a tota la poblaci贸.

En aquesta ocasi贸, la DiR Xperience va tenir car脿cter solidari per tal de donar suport a la lluita contra el c脿ncer, amb el suport i participaci贸 de la Federaci贸 Catalana d鈥橢ntitats contra el C脿ncer (FECEC), l鈥橝ECC. Catalunya contra el C脿ncer i l鈥橧nstitut Catal脿 d鈥橭ncologia (ICO), aquest 煤ltim en el marc d鈥檜n conveni de col路laboraci贸.

L鈥橧CO va participar amb la instal路laci贸 d鈥檜na carpa informativa sobre la prevenci贸 del c脿ncer i la promoci贸 d鈥檋脿bits i conductes saludables recollides en El Codi Europeu contra el C脿ncer, material, entre d鈥檃ltres, que es va lliurar a tots els participants. S鈥檕feria recomanacions per a fumadors fent 猫mfasi en els principals beneficis de deixar de fumar a curt, mig i llarg termini, i es realitzaven cooximetries i espirometries a fumadors i s鈥檕feria, tamb茅, ajuda per a deixar de fumar.

Un mat铆 primaveral amb activitat festiva, din脿mica i solid脿ria.
Com sempre, contents de participar-hi!

Merc猫 Margalef

Gestora de projectes

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search