DiR Xperience 2019, Masterclass de Zumba, Aeròbic, Ioga i promoció d’hàbits i conductes saludables

 In Activitats

El passat 1 de juny, Clubs DiR van organitzar la DiR Xperience 2019, jornada matinal d’activitats físiques a l’aire lliure que va tenir lloc al Moll de la Fusta, en el Port Vell de Barcelona amb la missió d’apropar l’esport i els hàbits de vida saludable a tota la població.

En aquesta ocasió, la DiR Xperience va tenir caràcter solidari per tal de donar suport a la lluita contra el càncer, amb el suport i participació de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), l’AECC. Catalunya contra el Càncer i l’Institut Català d’Oncologia (ICO), aquest últim en el marc d’un conveni de col·laboració.

L’ICO va participar amb la instal·lació d’una carpa informativa sobre la prevenció del càncer i la promoció d’hàbits i conductes saludables recollides en El Codi Europeu contra el Càncer, material, entre d’altres, que es va lliurar a tots els participants. S’oferia recomanacions per a fumadors fent èmfasi en els principals beneficis de deixar de fumar a curt, mig i llarg termini, i es realitzaven cooximetries i espirometries a fumadors i s’oferia, també, ajuda per a deixar de fumar.

Un matí primaveral amb activitat festiva, dinàmica i solidària.
Com sempre, contents de participar-hi!

Mercè Margalef

Gestora de projectes

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search