Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Dos hospitals catalans renoven el ‘nivell OR’ de la Xarxa Internacional d’Hospitals Sense Fum

 In Activitats

L’Hospital Clínic i l’Hospital de Granollers, membres de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, han revalidat el ‘nivell or’ de la GNTH, Global Network for Tobacco Free Healthcare Services.

L’entrega d’aquest guardó es va fer dimecres 29 de maig a la ciutat de Varsòvia en el marc del ‘Gold Forum event’, durant la 27a Conferència Internacional de la Xarxa d’Hospitals Promotors de la Salut (HPH). A més dels dos hospitals catalans, també van rebre la màxima distinció un centre alemany, sis taiwanesos, un irlandès, un estonià i dos austríacs.

Aquesta és la màxima distinció atorgada internacionalment a aquells centres sanitaris que han demostrat importants avenços en les polítiques de control del tabac i que representen un exemple per a la resta d’organitzacions en la lluita contra el tabaquisme.

Els dos hospitals catalans s’adhereixen als 50 hospitals d’arreu del món acreditats amb l’OR internacional.

Per assolir el ‘nivell or’, els hospitals han de mostrar un alt nivell d’implantació de polítiques de control del tabaquisme d’acord amb els exigents estàndards de la Global Network. Les sol·licituds són avaluades per un jurat internacional que té en compte, entre d’altres:

  • L’oferta de formació en deshabituació tabàquica a tots els professionals de la salut de l’hospital.
  • L’oferta d’assessorament i ajuda per deixar de fumar tant a pacients com a professionals.
  • El compliment total de la política de recinte sense tabac (espais interiors i exteriors) que protegeixi tant a professionals com a pacients del fum ambiental del tabac.

Dels 84 hospitals que conformen la Xarxa, 10 ja compten amb aquesta acreditació OR d’edicions anteriors.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search