Festa de salut del Prat del Llobregat

 In Activitats

A l’igual que en els darrers tres anys, de nou la Regidoria de Salut del Prat de Llobregat ha convidat l’ICO a participar a la Festa de la Salut celebrada el dissabte 6 d’abril de 10.30h a 13.30h i de 16.30h a 19.30h. Entitats i administracions vinculades a la salut es reuneixen a la Plaça Catalunya d’aquesta població per tal de potenciar i informar sobre activitats de prevenció i promoció de la salut. A l’igual que en els darrers anys es duen a terme moltes activitats per a nens, joves i adults.

L’ICO, a través de la Direcció d’Epidemiologia i Prevenció del Càncer, hi va participat sota el lema “Prevenim i fem Salut” a la carpa 2 a fi de difondre informació sobre els principals factors de risc d’emmalaltir, la importància de l’adopció d’hàbits de conducta saludables ja des de la infantesa, i promoure la participació als programes poblacionals de detecció precoç del càncer, com ara el del càncer de còlon, de mama i de coll d’úter.

A tal efecte, es van realitzar cooximetries i espirometries als ciutadans fumadors, tot oferint informació i ajuda per a deixar de fumar. Pel que fa als infants i famílies insistíem amb la informació i adopció d’hàbits saludables a través de jocs infantils.

Com sempre, vam gaudir d’una bona participació ciutadana i crearem xarxa amb altres entitats de la salut.

Mercè Margalef

Gestora de projectes

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search