Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Festa de salut del Prat del Llobregat

 In Activitats

A l’igual que en els darrers tres anys, de nou la Regidoria de Salut del Prat de Llobregat ha convidat l’ICO a participar a la Festa de la Salut celebrada el dissabte 6 d’abril de 10.30h a 13.30h i de 16.30h a 19.30h. Entitats i administracions vinculades a la salut es reuneixen a la Plaça Catalunya d’aquesta població per tal de potenciar i informar sobre activitats de prevenció i promoció de la salut. A l’igual que en els darrers anys es duen a terme moltes activitats per a nens, joves i adults.

L’ICO, a través de la Direcció d’Epidemiologia i Prevenció del Càncer, hi va participat sota el lema “Prevenim i fem Salut” a la carpa 2 a fi de difondre informació sobre els principals factors de risc d’emmalaltir, la importància de l’adopció d’hàbits de conducta saludables ja des de la infantesa, i promoure la participació als programes poblacionals de detecció precoç del càncer, com ara el del càncer de còlon, de mama i de coll d’úter.

A tal efecte, es van realitzar cooximetries i espirometries als ciutadans fumadors, tot oferint informació i ajuda per a deixar de fumar. Pel que fa als infants i famílies insistíem amb la informació i adopció d’hàbits saludables a través de jocs infantils.

Com sempre, vam gaudir d’una bona participació ciutadana i crearem xarxa amb altres entitats de la salut.

Mercè Margalef

Gestora de projectes

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search