Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Festa de salut del Prat del Llobregat

 In Activitats

A l鈥檌gual que en els darrers tres anys, de nou la Regidoria de Salut del Prat de Llobregat ha convidat l鈥橧CO a participar a la Festa de la Salut celebrada el dissabte 6 d鈥檃bril de 10.30h a 13.30h i de 16.30h a 19.30h. Entitats i administracions vinculades a la salut es reuneixen a la Pla莽a Catalunya d鈥檃questa poblaci贸 per tal de potenciar i informar sobre activitats de prevenci贸 i promoci贸 de la salut. A l鈥檌gual que en els darrers anys es duen a terme moltes activitats per a nens, joves i adults.

L鈥橧CO, a trav茅s de la Direcci贸 d鈥橢pidemiologia i Prevenci贸 del C脿ncer, hi va participat sota el lema 鈥淧revenim i fem Salut鈥 a la carpa 2 a fi de difondre informaci贸 sobre els principals factors de risc d鈥檈mmalaltir, la import脿ncia de l鈥檃dopci贸 d鈥檋脿bits de conducta saludables ja des de la infantesa, i promoure la participaci贸 als programes poblacionals de detecci贸 preco莽 del c脿ncer, com ara el del c脿ncer de c貌lon, de mama i de coll d鈥櫭簍er.

A tal efecte, es van realitzar cooximetries i espirometries als ciutadans fumadors, tot oferint informaci贸 i ajuda per a deixar de fumar. Pel que fa als infants i fam铆lies insist铆em amb la informaci贸 i adopci贸 d鈥檋脿bits saludables a trav茅s de jocs infantils.

Com sempre, vam gaudir d鈥檜na bona participaci贸 ciutadana i crearem xarxa amb altres entitats de la salut.

Merc猫 Margalef

Gestora de projectes

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search