Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

XV Trobada anual de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum

 In
Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 15/11/2017
9:00 am - 1:30 pm

Ubicació
Agència de Salut Pública de Catalunya. Edifici Dr. Josep Salvany

Categories


programa-trobada-2017La Trobada Anual de la Xarxa és l’oportunitat perquè tots els coordinadors del projecte Hospital Sense Fum dels centres adherits puguin posar en comú les seves experiències al voltant de la implementació i progrés del projecte. D’aquestes trobades se n’han derivat accions importants que han contribuït a la millora de les polítiques de control de tabaquisme en tots els centres i que finalment impacten en la millora de la salut de la ciutadania. Aquest any, a més a més, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum atorgarà les acreditacions als centres sanitaris membres de la Xarxa.

La Xarxa avalua cada tres anys el nivell de qualitat del projecte Hospital Sense Fum de tots els seus membres. Els criteris que s’utilitzen per a realitzar aquesta acreditació segueixen el sistema d’avaluació i els indicadors del model proposat per l’ENSH-Global Network for Tobacco free Hospitals.

Aquests indicadors avaluen el nivell de compliment de les polítiques i intervencions en el control del tabaquisme. Segons aquest grau de compliment s’estableixen 5 nivells: Membre, Bronze, Argent, Argent amb menció Or i Or. El nivell Or s’aconsegueix mitjançant un procés d’avaluació extern a la Xarxa, el GOLD Forum Process que realitza la ENSH a nivel internacional. Actualment cinc centres de la Xarxa han aconseguit el nivell Or. 

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search