Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

XV Trobada anual de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum

 In
Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 15/11/2017
9:00 am - 1:30 pm

Ubicaci贸
Ag猫ncia de Salut P煤blica de Catalunya. Edifici Dr. Josep Salvany

Categories


programa-trobada-2017La Trobada Anual de la Xarxa 茅s l鈥檕portunitat perqu猫 tots els coordinadors del projecte Hospital Sense Fum dels centres adherits puguin posar en com煤 les seves experi猫ncies al voltant de la implementaci贸 i progr茅s del projecte. D’aquestes trobades se n’han derivat accions importants que han contribu茂t a la millora de les pol铆tiques de control de tabaquisme en tots els centres i que finalment impacten en la millora de la salut de la ciutadania. Aquest any, a m茅s a m茅s, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum atorgar脿 les acreditacions als centres sanitaris membres de la Xarxa.

La Xarxa avalua cada tres anys el nivell de qualitat del projecte Hospital Sense Fum de tots els seus membres. Els criteris que s鈥檜tilitzen per a realitzar aquesta acreditaci贸 segueixen el sistema d’avaluaci贸 i els indicadors del model proposat per l鈥橢NSH-Global Network for Tobacco free Hospitals.

Aquests indicadors avaluen el nivell de compliment de les pol铆tiques i intervencions en el control del tabaquisme. Segons aquest grau de compliment s鈥檈stableixen 5 nivells: Membre, Bronze, Argent, Argent amb menci贸 Or i Or.聽El nivell Or s鈥檃consegueix mitjan莽ant un proc茅s d鈥檃valuaci贸 extern a la Xarxa, el GOLD Forum Process que realitza la ENSH a nivel internacional. Actualment cinc centres de la Xarxa han aconseguit el nivell Or.聽

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search