Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Taller informatiu per a fumadors

 In
Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 19/07/2017
1:00 pm - 3:00 pm

Ubicació
Aula Duran, Hospital Duran i Reynals, Institut Català d'Oncologia

Categories


Tallers informatius i motivacionals per a deixar de fumar

El taller està orientat a les persones fumadores que comencen a pensar que les conseqüències del tabac són molt serioses. Per a persones que fumen i conviuen amb nens o d’altres persones i creuen que els estan perjudicant amb el fum ambiental del tabac. Per a pacients ingressats que fumen i per als seus familiars.

Apuntat-hi !

La consulta de deshabituació tabàquica del’ICO compta amb una llarga experiència en diagnosi, tractament i acompanyament de fumadors que volen deixar-ho. L’acitivtat assistencial no ha deixat d’augmentar en els darrers anys, amb una mitjana de 130 primeres visites per any i gairebé 700 visites de seguiment per any, a banda de l’atenció continuada per telèfon i whatsapp. I el més important, aproximadament el 48% dels fumadors que atenem segueixen sense  fumar un any després de començat el tractament!.

La Consulta es basa en una atenció i un seguiment intensius i personalitzats dels pacients en procès de deshabituació tabàquica, amb l’adequat suport terapèutic (psicològic i/o farmacèutic) en funció de les característiques dels pacients. La consulta és oberta als pacients de l’ICO i els seus familiars, així com als professionals de l’ICO i de les institucions del nostre entorn.

L’Anna Riccobene, infermera especialista en infermeria oncològica i tabaquisme, amb una llarga experiència en el tractament del tabaquisme, és l’encarregada de l’atenció als pacients. La gestió administrativa de la Consulta està a càrrec de la María José Ruiz, administrativa i gestora de projectes de la Unitat de Control de l’ICO.

 

 

Recent Posts

Dejar un comentario

Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search