Taller informatiu per a fumadors

 In
Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 20/09/2017
1:00 pm - 3:00 pm

Ubicació
Aula Trias, Hospital Duran i Reynals, Institut Català d'Oncologia

Categories


Tallers informatius i motivacionals per a deixar de fumar

El taller està orientat a les persones fumadores que comencen a pensar que les conseqüències del tabac són molt serioses. Per a persones que fumen i conviuen amb nens o d’altres persones i creuen que els estan perjudicant amb el fum ambiental del tabac. Per a pacients ingressats que fumen i per als seus familiars.

Apuntat-hi !

La consulta de deshabituació tabàquica del’ICO compta amb una llarga experiència en diagnosi, tractament i acompanyament de fumadors que volen deixar-ho. L’acitivtat assistencial no ha deixat d’augmentar en els darrers anys, amb una mitjana de 130 primeres visites per any i gairebé 700 visites de seguiment per any, a banda de l’atenció continuada per telèfon i whatsapp. I el més important, aproximadament el 48% dels fumadors que atenem segueixen sense  fumar un any després de començat el tractament!.

La Consulta es basa en una atenció i un seguiment intensius i personalitzats dels pacients en procès de deshabituació tabàquica, amb l’adequat suport terapèutic (psicològic i/o farmacèutic) en funció de les característiques dels pacients. La consulta és oberta als pacients de l’ICO i els seus familiars, així com als professionals de l’ICO i de les institucions del nostre entorn.

L’Anna Riccobene, infermera especialista en infermeria oncològica i tabaquisme, amb una llarga experiència en el tractament del tabaquisme, és l’encarregada de l’atenció als pacients. La gestió administrativa de la Consulta està a càrrec de la Maria José Ruiz administrativa i gestora de projectes de la Unitat de Control de l’ICO.

 

 

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search