Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Participa al concurs «La infermera la teva aliada» !

 In Activitats

Bases del concurs

  1. Què els demanem a infermeres /s i estudiants d’infermeria?

El concurs consisteix en compartir una imatge, un vídeo, una frase o pensament, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb la feina d’acompanyar a les persones a deixar el tabac.

S’accepten participacions en format escrit o audiovisual i que el participant haurà de compartir com millor li convingui:

  • Enviant-ho per correu electrònic a comunicacio@coib.cat posant a l’assumpte el text “Deixar de fumar”
  • Compartint-ho als seus perfils a Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta #Infermerescontraeltabac

Tot el contingut rebut serà compartit i/o publicat al perfil de Instagram de la campanya @deixadefumar . En el cas del material rebut per correu amb el nom del participant indicat a la imatge.

  1. Qui guanyarà el concurs?

Totes les aportacions que ens arribin via correu electrònic o via xarxes socials seran publicades la perfil d’Instagram @deixadefumar .

Guanyarà el post amb més likes. D’aquesta manera incentivem que els participants demanin als seus contactes, família, amics i companys de feina que entrin al perfil i els votin.

En aquest cas és la millor manera de viralitzar el contingut i fer que el criteri de l’aportació guanyadora sigui el més equitativa possible ja que estem parlant de formats molt diversos.

Ens permet també treballar els missatges des dels perfils de Consell + 4 Col·legis per animar a la gent a que entri a votar.

Les bases del concurs estaran publicades a la web del Consell a Documents / Campanyes la 1a setmana d’abril.

  1. Quan durarà el concurs?

Del 16 d’abril al 15 de juny.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search