Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

L’ICO participa en el 1r Festival Benèfic Internacional de Dragon Boat sota el lema «Rema contra el Càncer»

 In Activitats

El dissabte 19 de maig es va celebrar al Canal Olímpic de Castelledefels la primera edició del Festival Internacional de Dragon Boat, una.  Festa modalitat de piragüisme esportiva-lúdica sota el lema “Rema contra el Càncer” destinada a l’ajuda en la lluita contra el càncer de mama i, alhora, a reivindicar l’esport com a recurs per reforçar la superació de la malaltia.

El Dragon Boat és una modalitat de piragüisme que està sent incorporada com a teràpia per a dones que han patit un càncer, especialment el de mama, pels seus beneficis tant per al benestar físic com emocional, i per fomentar l’esforç en equip i el companyerisme.

Per part de l’ICO, hi va participar la Catalina Falo, oncòloga de la Unitat Funcional de Mama experta en càncer de mama explicant els nous avenços en l’abordatge d’aquesta malaltia. A la carpa Anna Riccobene i Mercè Margalef de la Unitat de Control del Càncer van pendre mesures de capacitat pulmonar i nivell de CO i pressió arterial. Es donava informació sobre la prevenció del càncer i la importància d’adoptar hàbits saludables a través de material divulgatiu i les recomanacions basades en el Codi Europeu contra el Càncer, així com els beneficis de participar en els programes de detecció precoç càncer de mama i de còlon.

Va ser una jornada festiva i solidària plena d’entusiasme i sensibilitat per una vida saludable.

El preu de la inscripció de la jornada era 20 € i els beneficis van destinats en part a l’ICO.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search