Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La UCT assisteix a la VIII Trobada del Programa Atenci贸 Prim脿ria Sense Fum. Catalunya sense fum… i Girona m茅s!

 In Activitats, Formaci贸, XCHsF

El passat 聽23 de novembre va tenir lloc a Girona, la 鈥淰III Trobada del Programa Atenci贸 Prim脿ria Sense Fum. Catalunya sense fum… i Girona m茅s!鈥

La inauguraci贸 va anar a c脿rrec de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. 聽Tot seguit i amb l鈥檕bjectiu d鈥檃ctualitzar els coneixements sobre la comorbiditat del tabaquisme, Antonio Vallejo ens va presentar casos pr脿ctics teatralitzats i preguntes en directe via聽Kahoot!.

Posteriorment, per a con猫ixer experi猫ncies pr脿ctiques en el treball del tabaquisme amb la comunitat, Santiago Macip, Albert Moncada i Dolors Coll ens van narrar les seves experi猫ncies en el seu territori. A m茅s, vam poder realitzar sessions de treball on vam aconseguir trobar noves vies i m猫todes de treball per implementar i assolir una millor intervenci贸 i prevenci贸 en el tabaquisme.

Despr茅s, es van exposar les diferents comunicacions seleccionades, entre elles l鈥estudi multic猫ntric ECTEC, coordinat per l鈥橴CT i del qual es despr猫n que el 20% dels estudiants聽d’infermeria聽es declara fumador diari i l鈥11,3% ocasional. A m茅s, nom茅s el 23,4%聽dels聽participants afirma que t茅 els coneixements necessaris per ajudar a un fumador a deixar de fumar.

Tot seguit, es va celebrar 聽l鈥檃cte de constituci贸 de la Xarxa de Prevenci贸 i Control del Tabaquisme de la Regi贸 Sanit脿ria de Girona.

La confer猫ncia de cloenda va anar a c脿rrec de Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoci贸 de la Salut聽de l’Ag猫ncia de Salut P煤blica de Catalunya, qui聽va exposar les intervencions eficients en la prevenci贸 i control del tabaquisme.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search