Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La UCT assisteix a la VIII Trobada del Programa Atenció Primària Sense Fum. Catalunya sense fum… i Girona més!

 In Activitats, Formació, XCHsF

El passat  23 de novembre va tenir lloc a Girona, la “VIII Trobada del Programa Atenció Primària Sense Fum. Catalunya sense fum… i Girona més!”

La inauguració va anar a càrrec de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.  Tot seguit i amb l’objectiu d’actualitzar els coneixements sobre la comorbiditat del tabaquisme, Antonio Vallejo ens va presentar casos pràctics teatralitzats i preguntes en directe via Kahoot!.

Posteriorment, per a conèixer experiències pràctiques en el treball del tabaquisme amb la comunitat, Santiago Macip, Albert Moncada i Dolors Coll ens van narrar les seves experiències en el seu territori. A més, vam poder realitzar sessions de treball on vam aconseguir trobar noves vies i mètodes de treball per implementar i assolir una millor intervenció i prevenció en el tabaquisme.

Després, es van exposar les diferents comunicacions seleccionades, entre elles l’estudi multicèntric ECTEC, coordinat per l’UCT i del qual es desprèn que el 20% dels estudiants d’infermeria es declara fumador diari i l’11,3% ocasional. A més, només el 23,4% dels participants afirma que té els coneixements necessaris per ajudar a un fumador a deixar de fumar.

Tot seguit, es va celebrar  l’acte de constitució de la Xarxa de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Regió Sanitària de Girona.

La conferència de cloenda va anar a càrrec de Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, qui va exposar les intervencions eficients en la prevenció i control del tabaquisme.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search