Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

XV Trobada Anual de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum-Acreditacions 2017

 In Activitats, XCHsF

El passat 15 de novembre va tenir lloc la XV Trobada Anual de la Xarxa i Acte d’Acreditacions 2017 en la qual vam poder comptar amb la participació d’una part dels hospitals que la conformen.

Per donar la benvinguda als hospitals assistents vam comptar amb la participació de la Carmen Cabezas, Subdirectora General de Promoció de la Salut.

Posteriorment, en Josep M. Suelves,  Cap del Servei de Prevenció i Control del Tabaquisme de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, va realitzar una confèrencia sobre la situació actual i futura del control del tabaquisme a nivell local i global.  Els temes tractats van fomentar la participació dels assistents i es van fer aportacions de gran vàlua per a poder avançar junts en el control del tabaquisme als hospitals de la Xarxa.

Aquest any, la Carmen Cabezas i l’Esteve Fernández van lliurar els diplomes acreditatius de 2017 i les plaques d’adhesió dels nous membres adherits a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum. En l’edició de 2017 s’han acreditat 82 centres hospitalaris catalans: 21 són membre, 20 bronze, 13 argent, 6 argent amb menció or i 8 or. I, els dos centres que recentment s’han adherit són: Hospital Sant Andreu i Hospital Mare de Déu de la Mercè.

La cloenda de l’acte la va realitzar l’Àngel Vidal, Director del Institut Català d’Oncologia.

Més informació [link]

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search