Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

L’Institut Català d’Oncologia participa un any més a la Setmana Sense Fum

 In Activitats

El dimecres 31 de maig, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, a l’Institut Català d’Oncologia de l’Hospitalet del Llobregat, com cada any, es va posar a disposició de professionals, pacients i familiars una taula informativa al vestíbul de l’edifici principal de l’hospital amb materials informatius i vídeos de divulgació. També es van fer carboximetries per avaluar el monòxid de carboni en sang, així com calcular l’edat pulmonar i la dependència de la nicotina a tots els que van voler.

A l’ICO Badalona també es van posar a disposició de professionals dues taules informatives amb material informatiu a la cafeteria de personal l’hospital i una altra taula amb carboxímetres i espiròmetres a l’entrada principal de l’edifici a disposició de pacients i familiars per avaluar la seva salut pulmonar. A més, es va comptar amb la col·laboració de quatre voluntaris que van repartir informació. En motiu del Dia Mundial Sense Tabac, el dia 1 de juny, el Dr. Ramon López va fer una xerrada a Sant Andreu de Llavaneres organitzada per l’Associació Llavaneres contra el Càncer amb la presència de la referent d’Atenció Primària del poble.

 

 

Finalment, a l’ICO Hospitalet, es va fer l’entrega dels premis per categoria als treballadors familiar dels infants guanyadors del concurs infantil de dibuix sota el lema «Menys fumar, més caminar» amb el Dr. Esteve Fernández com a mestre de cerimònies. Els guanyadors van ser dotats amb vals per comprar productes esportius. L’objectiu del concurs ha estat sensibilitzar sobre l’adquisició d’hàbits saludables com fer esport evidenciant les maldats de fumar. Des de la Unitat de Control del Tabac volem agrair a tots els participants del concurs la seva participació per haver fet d’aquesta iniciativa tot un èxit.

Ressò als mitjans de comunicació

El Dr. Esteve Fernández, cap de la Unitat de Control del Tabac, va concedir una entrevista al programa l’Ull al dia de la Televisió d’Esplugues del Llobregat per parlar dels efectes nocius del tabac. El Ramon López, membre de la Comissió Sense Fum de l’ICO Badalona, va ser també entrevistat per la Radio d’Arenys en motiu de la celebració del Dia Mundial Sense Tabac. L’entrevista es va emetre el dia 1 de juny.  A més, l’Informatiu de Radio Televisió Espanyola de Catalunya van emetre un reportatge amb dos testimonis que havien aconseguit deixar de fumar amb l’ajut de la infermera especialista de la nostra Unitat, l’Anna Riccobene.

 

 

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search