Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

XII Jornada de Tabaquisme de Lleida

 In Formació

El passat 10 de novembre va tenir lloc, a Lleida, la “XII Jornada de Tabaquisme: estratègies, habilitats i maneres de fer davant la persona que fuma”.

El Dr. Ahmat Khalaf va iniciar la jornada destacant la rellevància dels drets humans associats al consum del tabac. En la segona ponència, la Dra. Adriana Marqueta, va reflexionar al voltant de què és el que s’ha de fer en una entrevista motivacional. Posteriorment, va prendre la paraula el Dr. César Minué, qui ens va parlar  sobre les diverses accions que es duen a terme des de l’atenció primària. Minué, es preguntava: el que és millor és enemic del que és bo?

Després d’uns minuts per al cafè i el networking, va ser el torn per al Dr. José María Carreras, responsable de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital Universitari La Paz de Madrid. Carreras, va aprofundir en diversos aspectes relacionats amb els fumadors de fons.

La penúltima conferència va anar a càrrec de Laura Gandía, farmacèutica comunitària, que va parlar sobre el paper dels farmacèutics en els pacients fumadors.

La conferència de cloenda va anar a càrrec de Joan Ramon Villalbí, responsable de qualitat de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i President del Consell Assessor de Tabaquisme. Villalbí va parlar sobre les noves tendències en la nicotina.

Els membres de la UCT van assistir a la Jornada per a conèixer les diferents activitats que es duen a terme i la situació a nivell local dels aspectes vinculats amb el tabaquisme.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search