Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

L’UCT de l’ICO col·labora amb el projecte “Entorn sense fum” dels alumnes de l’Escola Salesians Rocafort

 In Activitats

Per segon any consecutiu, la Unitat de Control del Tabac de l’ICO ha col·laborat amb l’escola Salesians-Rocafort en el seu Projecte “Entorns sense Fum”. Amb aquest projecte, transversal a tots els cursos de l’ESO i en el qual s’han involucrat aquest any 36 alumnes i tres professors, es treballa mitjançant diferents activitats sobre quins són els riscs del tabaquisme passiu, els seus efectes sobre la salut, el coneixement que es té d’aquest problema i com prevenir-lo.

Entre les activitats desenvolupades, els alumnes han fet una visita a l’ICO. En aquesta visita, han tingut una xerrada-col·loqui amb el Dr. Esteve Fernández, responsable de la Unitat de Control del Tabac, i han assistit a una visita (a la mateixa aula) amb una persona que  està en procés de deixar de fumar amb l’ajuda de la infermera Anna Riccobene, responsable de la consulta de deshabituació tabàquica. Els alumnes han mostrat un considerable interès i han participat activament amb les seves preguntes sobre el tabaquisme passiu, i el tabaquisme en general.

Aquest projecte es va fer per primera vegada el curs passat, amb una nombrosa i excel·lent participació dels alumnes de la qual es va fer ressò l’InfoK de TV3.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search