Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

L’ICO participa a la Festa Sense Fum del Parc d’atraccions del Tibidabo

 In Activitats

La Unitat de Control del Tabac és des de fa un any col·laboradora oficial del Parc d’Atraccions Tibidabo en l’àmbit de la prevenció del tabaquisme i la promoció d’hàbits saludables. Aquest any, el passat dissabte 2 de juny, la Unitat ha tornat a participar activament a la festa de celebració del Dia Mundial Sense Tabac i de la Setmana Sense Fum amb la disposició de dues carpes informatives a l’entrada del Parc. La festa pretenia conscienciar sobre el fet que el parc és un espai lliure de fum i, alhora, de promoció d’hàbits saludables.

En una de les carpes, s’informava sobre l’impacte del tabac en la salut i s’incidia, molt especialment, en els beneficis que es produeixen en el nostre organisme quan s’abandona aquest consum. Aquells fumadors que ho desitjaven se’ls hi prenien mesures del monòxid de carboni a la sang (carboximetria) i es calculava l’edat pulmonar. També se’ls feien tests de dependència del tabac i del nivell de motivació per deixar-ho i s’oferia material divulgatiu i recomanacions, així com informació d’on adreçar-se per demanar suport i ajuda per deixar de fumar.

A l’altra carpa, s’informava i sensibilitzava a través de material informatiu sobre la importància de l’adopció d’una vida saludable per tal de prevenir el càncer i d’altres malalties. S’oferien consells sobre alimentació saludable, activitat física, mesures de protecció solar i sobre tot el que podem fer per no iniciar-nos en el consum de tabac, així com mantenir les llars sense fum per a la protecció de la salut de les persones i, molt especialment, els infants que conviuen amb persones fumadores. A més a més, els nens van poder participar en un joc interactiu que els permetia identificar hàbits saludables versus aquells que hem d’evitar per no emmalaltir.

Tant visitants de tots els grups d’edat com treballadors es van apropar a les carpes amb molt d’interès i acolliren les recomanacions amb grat.

Un cop més, congratulem el Parc Tibidabo per avançar en el seu projecte innovador de fomentar un espai d’oci lliure de fum i educatiu en l’àmbit de la prevenció i la promoció de la salut entre el seus treballadors i visitants. És un privilegi ser-ne partícips!

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search