Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

L’ICO participa a la Festa Sense Fum del Parc d’atraccions del Tibidabo

 In Activitats

La Unitat de Control del Tabac 茅s des de fa un any col路laboradora oficial del Parc d鈥橝traccions Tibidabo en l鈥櫭爉bit de la prevenci贸 del tabaquisme i la promoci贸 d鈥檋脿bits saludables. Aquest any, el passat dissabte 2 de juny, la Unitat ha tornat a participar activament a la festa de celebraci贸 del Dia Mundial Sense Tabac i de la Setmana Sense Fum amb la disposici贸 de dues carpes informatives a l鈥檈ntrada del Parc. La festa pretenia conscienciar sobre el fet que el parc 茅s un espai lliure de fum i, alhora, de promoci贸 d鈥檋脿bits saludables.

En una de les carpes, s鈥檌nformava sobre l鈥檌mpacte del tabac en la salut i s鈥檌ncidia, molt especialment, en els beneficis que es produeixen en el nostre organisme quan s鈥檃bandona aquest consum. Aquells fumadors que ho desitjaven se鈥檒s hi prenien mesures del mon貌xid de carboni a la sang (carboximetria) i es calculava l鈥檈dat pulmonar. Tamb茅 se鈥檒s feien tests de depend猫ncia del tabac i del nivell de motivaci贸 per deixar-ho i s鈥檕feria material divulgatiu i recomanacions, aix铆 com informaci贸 d鈥檕n adre莽ar-se per demanar suport i ajuda per deixar de fumar.

A l鈥檃ltra carpa, s鈥檌nformava i sensibilitzava a trav茅s de material informatiu sobre la import脿ncia de l鈥檃dopci贸 d鈥檜na vida saludable per tal de prevenir el c脿ncer i d鈥檃ltres malalties. S鈥檕ferien consells sobre alimentaci贸 saludable, activitat f铆sica, mesures de protecci贸 solar i sobre tot el que podem fer per no iniciar-nos en el consum de tabac, aix铆 com mantenir les llars sense fum per a la protecci贸 de la salut de les persones i, molt especialment, els infants que conviuen amb persones fumadores. A m茅s a m茅s, els nens van poder participar en un joc interactiu que els permetia identificar h脿bits saludables versus aquells que hem d鈥檈vitar per no emmalaltir.

Tant visitants de tots els grups d鈥檈dat com treballadors es van apropar a les carpes amb molt d鈥檌nter猫s i acolliren les recomanacions amb grat.

Un cop m茅s, congratulem el Parc Tibidabo per avan莽ar en el seu projecte innovador de fomentar un espai d鈥檕ci lliure de fum i educatiu en l鈥櫭爉bit de la prevenci贸 i la promoci贸 de la salut entre el seus treballadors i visitants. 脡s un privilegi ser-ne part铆cips!

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search