Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La Xarxa Catalana participa a la II Jornada “Euskadi Libre del Humo del Tabaco”

 In Actividades, XCHsF

El passat 9 de novembre va tenir lloc a Donosti la Jornada de la Xarxa d’Organitzacions Sanitàries Lliures de Fum del País Basc amb l’assistència del Dr. Esteve Fernández en representació de la Xarxa Catalana.

Després de l’acte d’obertura a càrrec de Miren Dorronsoro, Directora General de Salut Pública del Departament de Salut del Govern Basc, el Dr. Fernández va impartir la conferència inaugural amb el títol “Abordaje del tabaquisme desde las Organizaciones Sanitarias: Bueno, bonito y barato”. El Dr. Fernández va explicar com es va gestar la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, quina ha estat la seva evolució i quins són els resultats que hem anat obtenint.

La presentació en powerpoint està disponible al repositori Slideshare de la Xarxa .

La jornada va comptar amb tres taules per abordar diferents aspectes de la tasca en xarxa.

La primera dedicada a “¿Qué supone estar en Red?” moderada per Mariluz Peña, la segona sobre “Aprendemos en Red: ¿Tenemos algo más?” moderada per Agurtzane Uribe y la tercera sobre “Diversitat funcional en deshabituació tabàquica” moderada per Elena Uría.

La Jornada va cloure amb el lliurament de les acreditacions a les 8 organitzacions sanitàries integrants de la xarxa, incloent la benvinguda a dues noves incorporacions.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search