Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum participa a la Global Network General Assembly 2017 a Sevilla

 In Activitats, XCHsF

Els passats 26 i 27 d’octubre varen tenir lloc a Sevilla diverses activitats organitzades per la Xarxa Internacional d’Hospitals sense fum GNSH (Global Network for Tobacco Health Care Services).

El 26 d’octubre al matí es va realitzar la General Assembly de la Xarxa Internacional GNSH, en la qual van assistir 22 representants de 16 membres de la Global Network.

Com a representant de la Xarxa Catalana d’Hospitals Sense Fum va assistir Laura Antón de la Unitat de Control del Tabac (ICO), qui va ser escollida com a part del Board (junta) durant els propers dos anys.

Tot seguit, el mateix dijous 26 per la tarda es va realitzar un taller sobre el mètode Difussion of Innovations a càrrec de la Dra. Joan Davis, Southern Illinois Univesity, a on es va fer un resum d’aquest mètode per a plantejar mesures estratègiques d’implementació d’innovacions.

El divendres 27 va tenir lloc el II Forum de la GNSH co-organitzat per la Red Andaluza de Servicios Sanitarios y Espacios Libres de Humo. Durant aquesta jornada es van presentar diversos projectes d’hospitals sense fum i les millors pràctiques en hospitals al voltant d’aquesta temàtica. Entre aquests projectes, el Dr. Miquel Vilardell va presentar l’Hospital Universitari de Vic com a representant de la Xarxa Catalana i la seva llarga trajectòria com a hospital sense fum fins a arribar a l’acreditació internacional de nivell Or. En acabar l’acte es va fer entrega del premi “Pilar Mesa Cruz” a les millors presentacions/pòsters.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search