Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La Unitat de Control del Tabac participa activament a la XV陋 edici贸 del Congreso Nacional de AESMAS

 In Activitats, Formaci贸, Projectes

La XVna聽edici贸 del聽Congreso Nacional聽 de la Asociaci贸n Espa帽ola de Secretariado M茅dico y Administrativos de la Salud (AESMAS) es va celebrar els dies 19, 20 i 21 d’octubre 2017聽al Paranimf de l’Hospital Cl铆nic amb una alta participaci贸 de personal administratiu de l’ICO. Al comit猫 organitzador i cient铆fic i participaven la Rosa Artigas, Marta Ballart i Merc猫 Margalef.

Es va defensar la comunicaci贸 oral del «Proyecto Hospital sin Humo: Modelo de adhesi贸n a la Red Catalana de Hospitales sin Humo (XCHsH)» per M Margalef, MJ Ru铆z, A Riccobene, L Ant贸n, M Ballb茅, E Fern谩ndez.

Aix铆 mateix, el Dr. Antoni Baena, investigador i gestor de projectes de recerca聽de la Unitat de Control de Tabac va participar amb la pon猫ncia «Retos 茅ticos y metodol贸gicos de la informaci贸n de salud en la sociedad 2.0″. La taula va ser moderada per M. Margalef.

El Congr猫s va tancar amb la participaci贸聽de la nostra Directora de Persones, Ana Sedano, a la taula rodona Relaciones entre el administrativo sanitario y la Administraci贸n, juntament amb la Dra.聽聽Pilar Varela, directora de Persones de l’Hospital聽Cl铆nic. La taula va ser moderada pel Dr. Ricard Cervera, director de Doc猫ncia i Formaci贸 de l’Hospital Cl铆nic.

Conclusions de les jornades

A trav茅s dels treballs presentats es va fer pal茅s la gran habilitat i capacitat polivalent que ofereix el personal administratiu en qualsevol 脿mbit de聽l’entorn sanitari. Aquest personal est脿 altament implicat en funcions administratives especialitzades de suport en 脿mbits tan assistencials com de recerca, gaudeix d’un bon maneig de les TIC i dels nous aplicatius en salut que canvien la forma de treballar i tenen un fort impacte en la millora i qualitat de l’atenci贸 sanit脿ria.

El suport a la gesti贸, seguiment continuat i habilitats de聽comunicaci贸 amb la poblaci贸 participant als programes de detecci贸 preco莽, consell gen猫tic o unitats de tabac permeten millorar la participaci贸 i adhesi贸 dels pacients, i per tant s贸n copart铆cips de la millora de la salut de la聽poblaci贸.

Aix铆 mateix, el personal d’administraci贸 est脿 implicat en la implementaci贸 de nous programes per a la supervisi贸 i seguiment de processos assistencials聽per a una sanitat m茅s sostenible.聽Com a conclusi贸, el聽personal聽administratiu est脿聽 dissenyant una nova projecci贸 professional com a gestors t猫cnico-administratius i agents de salut comunit脿ria.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search