Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La Unitat de Control del Tabac de l’ICO acull dues investigadores amb beca INPhINIT

 In Formació, Projectes

La Unitat de Control del Tabac de l’ICO ha estat seleccionada pels destinataris de dues beques de doctorat INPhINIT. Aquestes beques, cofinançades per l’Obra Social ‘La Caixa’ i el Programa H2020/Marie Curie de la Unió Europea, tenen com a objectiu atreure a joves investigadors estrangers, o de nacionalitat espanyola i que han fet un màster a l’estranger, per realitzar el doctorat a l’estat espanyol durant tres anys.

De les 438 sol·licituds rebudes, s’han concedit 57 beques INPhINIT a joves investigadors provinents de tot el món. Dues de les becades han seleccionat els projectes H2020 ‘TackSHS’ i ‘EUREST-PLUS’, liderats pel cap de la Unitat de Control del Tabac de l’ICO, Esteve Fernández. En aquest projecte, i segons paraules del propi Fernández, “oferim una oportunitat engrescadora per a investigadors predoctorals que busquen desenvolupar la seva carrera investigadora en el camp del control del tabac i la salut pública”.

Dues noves investigadores a l’UCT
Beladenta Amalia, metgessa originària d’Indonèsia i que ha cursat un màster en Salut Pública a l’Imperial College de Londres, s’integrarà en el projecte ‘TackSHS’ que pretén aclarir l’impacte global que tenen l’exposició passiva al fum del tabac i els aerosols de les cigarretes electròniques sobre la salut de la població mitjançant una sèrie d’estudis integrats en 12 països europeus.

Per altra banda, Sarah Nogueira, psicològa brasilera i màster en Salut Global per King’s College​ també de Londres, treballarà en el projecte ‘EUREST-PLUS’ per tal d’avaluar l’impacte de la directiva sobre els productes del tabac (TPD) a nivell europeu mitjançant un estudi de cohorts en fumadors de sis països.

Convocatòria INPhINIT
En cada convocatòria, INPhINIT ofereix contractes laborals de tres anys per a la realització del doctorat a una de les organitzacions acreditades amb el distintiu d’Instituts de Recerca Sanitària. A més, els investigadors estableixen un pla de desenvolupament de carrera personal, que inclou oportunitats de mobilitat transnacionals, intersectorials i interdisciplinàries.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search