Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La UCT participa a l’Escola de Salut Pública de Menorca

 In Activitats, Formació

La XXIX edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca ha acollit el Curs magistral «Implementation & Dissemination Research» impartit per la Prof. Maria E. Fernández, catedràtica de promoció de la salut i directora del Center for Health Promotion and Prevention Research de la Universitat de Texas, en el que han participat Cristina Martínez, Dolors Carnicer i Olena Tigova de la Unitat de Control del Tabac de l’ICO.

Aquest curs ha estat organitat per Esteve Fernández, cap de la UCT i director acadèmic de l’Escola, conjuntament amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) i té com a objectiu que els investigadors i treballadors en prevenció i promoció de la salut aprenguin a millorar els resultats i a escurçar el temps per implementar-los amb estratègies concretes per reduir aquests temps d’espera i possibles pèrdues de coneixement. Bona part del control del tabac passa per estudis d’implementació i disseminació d’intervencions l’eficàcia de les quals ha estat demostrada prèviament en assaigs clínics o comunitaris. Per això, els professionals de la UCT s’han format per poder posar en pràctica ben aviat aquesta metodologia en futurs projectes de la Unitat.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search