Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

La UCT participa a l’Escola de Salut P煤blica de Menorca

 In Activitats, Formaci贸

La XXIX edici贸 de l’Escola de Salut P煤blica de Menorca ha acollit el Curs magistral «Implementation & Dissemination Research» impartit per la Prof. Maria E. Fern谩ndez, catedr脿tica de promoci贸 de la salut i directora del Center for Health Promotion and Prevention Research de la Universitat de Texas, en el que han participat Cristina Mart铆nez, Dolors Carnicer i Olena Tigova de la Unitat de Control del Tabac de l’ICO.

Aquest curs ha estat organitat per Esteve Fern谩ndez, cap de la UCT i director acad猫mic de l’Escola, conjuntament amb la Universitat Internacional Men茅ndez Pelayo (UIMP) i t茅 com a objectiu que els investigadors i treballadors en prevenci贸 i promoci贸 de la salut aprenguin a millorar els resultats i a escur莽ar el temps per implementar-los amb estrat猫gies concretes per reduir aquests temps d’espera i possibles p猫rdues de coneixement. Bona part del control del tabac passa per estudis d’implementaci贸 i disseminaci贸 d’intervencions l’efic脿cia de les quals ha estat demostrada pr猫viament en assaigs cl铆nics o comunitaris. Per aix貌, els professionals de la UCT s’han format per poder posar en pr脿ctica ben aviat aquesta metodologia en futurs projectes de la Unitat.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search