Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Dia Mundial sense Tabac

 In Activitats

Ahir, 31 de maig, Dia Mundial sense Tabac s’organitzaren un seguit d’activitats amb l’objectiu d’informar a la població sobre els beneficis que suposa deixar de fumar i promocionar hàbits saludables.

A l’ICO Hospitalet, membres de la Unitat de Control del Tabac amb la col·laboració dels voluntaris de la Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona repartiren informació sobre el taller per a fumadors i a altres pamflets informatius sobre hàbits saludables. A més, també s’organitzà una taula informativa al Campus de Bellvitge de la Universitat de Barcelona amb l’ajuda dels estudiants d’infermeria de l’optativa de Prevenció i control del tabaquisme. Els estudiants animaren a companys, professors i personal administratiu a deixar de fumar

A la tarda, al jardí de l’ICO Hospitalet, tingué lloc un taller de marxa nòrdica dirigits a pacients, familiars i professionals; un esport amb molt beneficis per la salut doncs ajuda a la prevenció de malalties, la recuperació de lesions musculars i la rehabilitació postoperatòria de determinades cirurgies. A més, el Dr. Esteve Fernàndez participà al Debat “Tabaquisme: present i futur” on es parlà sobre l’impacte de les lleis del tabac sobre el consum del tabac, el control i regulació del seu ús. D’altra banda, també es realitzà l’anàlisi de les noves formes de consum de tabac vinculades a noves tecnologies, impulsades per les tabaqueres i s’abordà l’estudi de l’impacte d’aquestes circumstàncies sobre el consum en joves.

També, en motiu del Dia Mundial sense Tabac, dimecres 30 de maig tingué lloc la xerrada-col·loqui “El tabac i el nostre cor” al Centre Cívic Lo Gaiter de El Prat de Llobregat, en el marc de la 1ª Quinzena del Cor Saludable, que enguany es dedica justament a l’important paper que té el tabac en el desenvolupament de les malalties cardiovasculars.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search