Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Dia Mundial sense Tabac

 In Activitats

Ahir, 31 de maig, Dia Mundial sense Tabac s鈥檕rganitzaren un seguit d鈥檃ctivitats amb l鈥檕bjectiu d鈥檌nformar a la poblaci贸 sobre els beneficis que suposa deixar de fumar i promocionar h脿bits saludables.

A l鈥橧CO Hospitalet, membres de la Unitat de Control del Tabac amb la col路laboraci贸 dels voluntaris de la Associaci贸 Espanyola Contra el C脿ncer de Barcelona repartiren informaci贸 sobre el taller per a fumadors i a altres pamflets informatius sobre h脿bits saludables. A m茅s, tamb茅 s鈥檕rganitz脿 una taula informativa al Campus de Bellvitge de la Universitat de Barcelona amb l鈥檃juda dels estudiants d鈥檌nfermeria de l鈥檕ptativa de Prevenci贸 i control del tabaquisme. Els estudiants animaren a companys, professors i personal administratiu a deixar de fumar

A la tarda, al jard铆 de l鈥橧CO Hospitalet, tingu茅 lloc un taller de marxa n貌rdica dirigits a pacients, familiars i professionals; un esport amb molt beneficis per la salut doncs ajuda a la prevenci贸 de malalties, la recuperaci贸 de lesions musculars i la rehabilitaci贸 postoperat貌ria de determinades cirurgies. A m茅s, el Dr. Esteve Fern脿ndez particip脿 al Debat 鈥淭abaquisme: present i futur鈥 on es parl脿 sobre l鈥檌mpacte de les lleis del tabac sobre el consum del tabac, el control i regulaci贸 del seu 煤s. D鈥檃ltra banda, tamb茅 es realitz脿 l鈥檃n脿lisi de les noves formes de consum de tabac vinculades a noves tecnologies, impulsades per les tabaqueres i s鈥檃bord脿 l鈥檈studi de l鈥檌mpacte d鈥檃questes circumst脿ncies sobre el consum en joves.

Tamb茅, en motiu del Dia Mundial sense Tabac, dimecres 30聽de maig tingu茅 lloc la xerrada-col路loqui 鈥淓l tabac i el nostre cor鈥聽al Centre C铆vic Lo Gaiter de El Prat de Llobregat, en el marc de la 1陋 Quinzena del Cor Saludable, que enguany es dedica justament a l鈥檌mportant paper que t茅 el tabac en el desenvolupament de les malalties cardiovasculars.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el m茅s aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search