Dia Mundial sense Tabac

 In Activitats

Ahir, 31 de maig, Dia Mundial sense Tabac s’organitzaren un seguit d’activitats amb l’objectiu d’informar a la població sobre els beneficis que suposa deixar de fumar i promocionar hàbits saludables.

A l’ICO Hospitalet, membres de la Unitat de Control del Tabac amb la col·laboració dels voluntaris de la Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona repartiren informació sobre el taller per a fumadors i a altres pamflets informatius sobre hàbits saludables. A més, també s’organitzà una taula informativa al Campus de Bellvitge de la Universitat de Barcelona amb l’ajuda dels estudiants d’infermeria de l’optativa de Prevenció i control del tabaquisme. Els estudiants animaren a companys, professors i personal administratiu a deixar de fumar

A la tarda, al jardí de l’ICO Hospitalet, tingué lloc un taller de marxa nòrdica dirigits a pacients, familiars i professionals; un esport amb molt beneficis per la salut doncs ajuda a la prevenció de malalties, la recuperació de lesions musculars i la rehabilitació postoperatòria de determinades cirurgies. A més, el Dr. Esteve Fernàndez participà al Debat “Tabaquisme: present i futur” on es parlà sobre l’impacte de les lleis del tabac sobre el consum del tabac, el control i regulació del seu ús. D’altra banda, també es realitzà l’anàlisi de les noves formes de consum de tabac vinculades a noves tecnologies, impulsades per les tabaqueres i s’abordà l’estudi de l’impacte d’aquestes circumstàncies sobre el consum en joves.

També, en motiu del Dia Mundial sense Tabac, dimecres 30 de maig tingué lloc la xerrada-col·loqui “El tabac i el nostre cor” al Centre Cívic Lo Gaiter de El Prat de Llobregat, en el marc de la 1ª Quinzena del Cor Saludable, que enguany es dedica justament a l’important paper que té el tabac en el desenvolupament de les malalties cardiovasculars.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Envia'ns una consulta i et respondre'm el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search